Alex Marco Vj + Marc Duffer (METHOD) a Octubre CCC

Àlex Marco Vj + Marc Duffer (METHOD) a Octubre CCC

Octubre CCC- El treball d’Álex Marco és una successió de color barrejada amb fotografies i vídeos de creació pròpia, i també amb imatges Octubre CCCseleccionadeds amb molta cura. Per la seua banda, Marc Duffer es belluga des del 1990 entre les ones dels oscil·ladors, bateries, guitarres, baixos i efectes. Va formar part de grups de punck rock, i més tard en la creació de tracks relacionats amb la música electrònica. A hores d’ara ha centrat la seua tasca creativa en l’experimentació i la recerca de ritmes que aporten sensacions per a moure la gent.

Octubre CCC

Cicle S0n1v1s10
Página oficial Octubre CCC
Sant Ferran, 12
46001 València

Més info:
Àlex Marco
Marc Duffer

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *